Když máte designově povedený produkt, chcete, aby i jeho doručení k zákazníkovi mělo nějakopu formu a styl. A naše spacáky mají - cestují vakuově zabalené. Proč? To vám vysvětlíme na následujících řádcích!

Co celý život dělá spacák?

Na tuhle otázku existuje opravdu jen jedna jednoduchá odpověď - vyfukuje se a nafukuje. Principem péřového spacáku je prostě jeho balení, stlačení a jeho opětovné nafouknutí (nabytí loftu). Proto jsme se rozhodli stavět na tomto základu.

Bylo by ale pošetilé neuvést, že jsme inspiraci nezískali jinde. Princip vakuového balení designového produktu se objevil už v sedmdesátých letech v podobě světoznámé Up Collection od designéra Gaetana Pesce. Ten vytvořil sérii křesel z polyurethanové pěny, která mohla být stlačená a vakuovaná, v přepravě tedy úplně placatá. Po otevření se pak pěna nafoukla a držela svůj předem daný tvar.

Tenhle princip se nám natolik líbil, že jsme jej přetvořili k obrazu svému. Naše spacáky tedy k zákazníkům posíláme ve vakuu! A jaké to má výhody oproti normálnímu balení?

  • Šetříme místo
  • Nekupujeme kartonové krabice
  • Spacák je skvěle ochráněný před vlhkostí, pachy a nečistotami.
  • Pro balení používáme recyklovaný a recyklovatelný materiál.

Sladký bonbon

Tak tedy, když si objednáte spacák u Patizonu, spacák přebalíme ze skladovacího obalu do kompresního, zabalíme do recyklovaného papíru s ekologickým potiskem, poté vložímedo speciálního vakuovacího recyklovatelného obalu a zavakuujeme. A jakmile jej doma rozbalíte, spacák se krásně nadechne a je připravený poskytnout vám sladké sny!

Vyber si spacák: Dpro série /  G série / doplňky