Proč je Patizon rád, že je s Pavlínou?

Pavlína ráda chodí. Moc ráda chodí. A moc ráda chodí tam, kam holky moc často nechodí. Ne, dobře, trochu přeháníme, ale je pravda, že Pavlína nikdy dlouho nezůstává na jednom místě a ráda před sebe staví výzvy, od kterých ji často její okolí zrazuje.

Odvaha, touha po dobrodružství, nadhled a smysl pro humor jsou vlastnosti, které nás bleskově přinutily podpořit Pavlímnu při její cestě nejtěžším dálkovým trekem na světě - Great Himalaya Trail. Ten v roce 2022 přešla se svojí parťačkou a staly se tak prvními děvčaty, které přešly tento náročný trek přes celý Nepál samy a absolutně bez podpory. Zároveň je Pavlína první z Česka, která tento trek přešla. Celkově jej navíc nepřešlo víc než 100 lidí.

A Pavlína rozhodně nekončí. Už teď se balí a chystá se za chvíli do Jordánska!

Proč je Pavlína ráda, že je s Patizonem?

Přeletět ze safari v Africe přímo na polární expedici do Švédska, s plnou zimní výbavou se vydat z Nepálu do Mohavské pouště, nakonec přejít celé Spojené státy od jihu na sever, pro zábavu si obejít pár ostrovů nebo přejít celý nepálský Himaláj. Dáte mi 30 minut? Jedu! Nějak takhle vypadal můj poslední rok a půl.

Na balení moc času nezbývalo. A nad přemýšlením, jaké bude počasí, když nevím, kde nakonec skončím, už vůbec ne. Moc neplánuju, ráda se nechávám překvapit, co mi každý den přinese. Kde se ale překvapovat rozhodně ráda nenechávám je, když spím. Ráda se na konci každého dne zachumlám s balením čokolády do spacáku. Díky Patizonu nemusím v noci přemýšlet, jak mi mrznou nohy, ale můžu se oddávat snění o dalších dobrodružstvích. Skvělý materiál uvnitř i na povrchu a zlaté české ručičky. Co víc si přát. Jeden problém mi ale zůstává, jestli si vzít 400ku, 800ku nebo už to bude na 1100ku.

Oblíbené modely: Patizon G 400 , Patizon G 800, Patizon G 1100, ReLight 200

Projekty

2022 *v přípravě: Jordan trail (650 km)

2022   Great Himalaya trail, Nepál (1700 km)

2022 Arctic circle trail, Grónsko, polární expedice s Expedition club

2021 Pacific Crest Trail (4300 km)

2021 přechod národního parku Sarek, polární expedice s Expedition club

2021 GR221 přechod Mallorky

2021 GR223 Camí de Cavalls (Menorka)

2020 Zimní přechod pohoří Pirin a Rila, Bulharsko

2019 Fisherman’s Trail, Portugalsko

2017 West Higland Way, Skotsko

2016 Little snowman trek, Bhútán